Rahoitus ja kiinteistövälitys

  Pyhäselän Oma Osuuskunta on OmaSp-pankin osaomistaja. Olemme siis neuvotelleet valmiiksi puolestasi edulliset lainaehdot RS-osuudelle ja tarvitset vähemmän henkilökohtaista asuntolainaa.

  RS on lyhenne sanoista Rahalaitosten neuvottelukunnan Suosittelema. RS-järjestelmä on kehitetty pankeissa turvaksi niille, jotka tekevät sitovan asuntokaupan jo rakentamisvaiheessa.

  Myös henkilökohtaiselle asuntolainallesi OmaSp on rakentanut turvallisen rahoituspolun Siihtalantie 12-kohteeseen. Kysy rahoituksesta lisää: https://www.omasp.fi/fi/joensuu

  Pyhäselän Oma Osuuskunnalla on oma kiinteistövälitys: KVT Mauri Ahvalo Oy, joka on joensuulaisille tuttu ja luotettava kiinteistövälittäjä.  Kysy lisää asunnoista p. 013 125 258, mauriahvalo@mauriahvalo.fi, mauriahvalo.fi.

  Suunnittelu ja urakointi

  Siihtalantie 12 -kohteen suunnittelusta ja projektinhallinnasta vastaa pohjoiskarjalaisten piensijoittajien omistama Pyhäselän Oma Osk, jonka toimitusjohtajana toimii liperiläinen Anu Louhelainen, hallituksen puheenjohtajana hammaslahtelainen Kari Tahvanainen ja hallintoneuvoston puheenjohtajana liperiläinen Sirpa Utriainen. Varsinainen rakennuttaja on osuuskunnan alla toimiva Pyhäselän Oma Kiinteistö Oy.

  Arkkitehtisuunnittelusta on vastannut Arcadia Oy. Talotekniikkasuunnittelusta on vastannut Jormakka Oy ja A-Insinöörit Oy. Sisustussuunnittelija on toiminut Pirjo Marttala, Marttala Oy:stä.